Home > Yet Another > Yet Another Boot Problem

Yet Another Boot Problem

More info sony.languageselect.text M T W T F S S January February March April May June July August September October November December events_x_events events_start events_end events_url_text events_upcoming events_title events_1_event Posts REGISTERED Join the community here. The first few times I booted, I thought I was home free when it came right up like old times, now here i am again.Questions:1. Are you new here? have a peek here

Certain times when I boot my system it will hang on the motherboard splash screen for around 5-10 minutes. Here is the RESULTS.txt: Code: Boot Info Script 0.61 [1 April 2012] ============================= Boot Info Summary: =============================== => Grub2 (v1.99) is installed in the MBR of /dev/sda and looks at sector Is part of Boot-Repair: https://help.ubuntu.com/community/Boot-Info It also looks like you are using LVM which is for advanced users. Cannot process volume group ubuntu-vg-root' skip_dev_dir: Couldn't split up device name ubuntu-vg-root'.

Adv Reply Reply With Quote October 1st, 2016 #10 Geoffrey_Arndt View Profile View Forum Posts Private Message Dark Roasted Ubuntu Join Date Mar 2015 Location Great Plains Beans 998 DistroUbuntu More Sony Communities: Sony Electronics | Sony Mobile Terms of Use Privacy Policy Legal Website ©2017 Sony Interactive Entertainment Europe Limited. My XP boot.ini looks like this: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetectClick to expand... Failed to connect to server.

  • Stay logged in tonymacx86.com Home Forums > Post Installation > OS X Updates > Home Buyer's Guide Installation Guide Forum Create New Post The Build Buying Advice Desktop Compatibility General Hardware
  • RESULTS.txt is below; it looks to me as though Grub is looking in the wrong place, or that it isn't clear where it should look.
  • HRESULT was 8007043C from line 44 of > d:\comxp_sp3\com\com1x\src\events\tier1\eventsystemobj.cpp.
  • Then, inexplicably a few minutes later it died again, with the red battery symbol with the charging symbol inside displaying when I tried to turn it on.
  • In particular: Originally Posted by oldfred If using the old bootinfoscript, better to use the updated fork.
  • Forum The Build Installation Post Installation The Workshop The Tools The Clubhouse Infinite Loop Laptops Guides Start Here! 10.12 Installation 10.11 Installation 10.10 Installation 10.9 Installation 10.8 Installation 10.7 Installation 10.6
  • Muchas gracias, RehabMan! (You must log in or sign up to reply here.) Show Ignored Content Share This Page Tweet Your name or email address: Do you already have an
  • Now I can't boot.
  • This is partly why I want guidance on the mount/grub-install pieces shortly. * When I boot from a Live CD, I am able to see my files on my HD, so
  • I downloaded the new bootinfoscript, seems far more recent.

http://linuxpreloaded.com/ Adv Reply Reply With Quote Page 1 of 2 12 Last Jump to page: Quick Navigation Installation & Upgrades Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions Who's Online Search Volume group name "ubuntu-vg-root'" has invalid characters. The systems are installed on physical disks, not partitions on one disk. Lion Laptop Support HP ProBook Lion Laptop Support HP Probook 4530s SL Laptop Support Guides Start Here! 10.12 Installation 10.11 Installation 10.10 Installation 10.9 Installation 10.8 Installation 10.7 Installation 10.6 Installation

Last edited by deadflowr; September 28th, 2016 at 06:25 AM. Hanging application iexplore.exe, version 7.0.6000.16827, hang module hungapp, version 0.0.0.0, hang address 0x00000000. Adv Reply Reply With Quote September 30th, 2016 #8 Geoffrey_Arndt View Profile View Forum Posts Private Message Dark Roasted Ubuntu Join Date Mar 2015 Location Great Plains Beans 998 DistroUbuntu Error: 0x8007043C > > Fault bucket 1203548446. > > Hanging application iexplore.exe, version 7.0.6000.16827, hang module > hungapp, version 0.0.0.0, hang address 0x00000000. > > AJR, May 21, 2009 #3

I just discovered this over the week end. A solution in the forum could also be useful to other future visitors, so PLEASE, no private requests. (they won't be answered !) Terry60, Jan 20, 2010 #2 (You must log First I hope I don't break any forum rules with yet another thread about dual booting. My next step was looking into the BIOS.

All rights reserved. Before this started my DVD drives disappeared from "My Computer". I've been waiting for an hour now, but it's just keeps rolling.When pressing power button I can only hear three fast beeps.Resetting the mains won't help.This console is about three months The command completed successfully.

Tango Icons Tango Desktop Project. navigate here All Rights Reserved. Offhand, I doubt if the permissions situation will be any different by using Parted Magic. Try booting with "-f" (ignore cache).

I have enjoyed my laptop so far despite its occasional annoying technical issues. Bad things happen when you rip out the juice from your system. SMS_DISTRIBUTION_MANAGER 5/13/2013 8:16:41 AM 3840 (0x0F00) CcmInstallPXE failed; 0x80070424 SMS_DISTRIBUTION_MANAGER 5/13/2013 8:16:41 AM 3840 (0x0F00) CcmInstallPXE failed SMS_DISTRIBUTION_MANAGER 5/13/2013 8:16:41 AM 3840 (0x0F00) STATMSG: ID=2369 SEV=I LEV=M SOURCE="SMS Server" COMP="SMS_DISTRIBUTION_MANAGER" SYS=Seymour.kasd.local Check This Out but i guess not) and couldnt handle a 300GB harddrive anyway.

I searched everywhere for the solution and none of them worked but the steps above worked. I am running Windows XP, with an ASUS P4G8-X board Last night, being the impatient little sod that I am, I turned off my computer at the wall socket, simply because Stay logged in Computer Help Forums - Free PC Help Forums > Operating Systems World > Windows XP > Forums Forums Quick Links Search Forums Recent Posts Gallery Gallery Quick Links

Tried using Unibeast to boot, then booting my regular OSX drive using safe mode, but I still get that same error.

SMS_DISTRIBUTION_MANAGER 5/13/2013 8:16:29 AM 3840 (0x0F00) Failed to open WDS service. The files are in /home/(my user name there)/ and so on. Ask a Question See Latest Posts TechSpot Forums are dedicated to computer enthusiasts and power users. Error: 0x8007043C > > Fault bucket 1203548446. > > Hanging application iexplore.exe, version 7.0.6000.16827, hang > module hungapp, version 0.0.0.0, hang address 0x00000000. > > > Since you can start in

VoodooHDA is probably still in your kernel cache so it is still loading... SMS_DISTRIBUTION_MANAGER 5/13/2013 8:16:39 AM 3840 (0x0F00) Path to smsdp.dll is 'D:\Program Files\Microsoft Configuration Manager\bin\x64\SMSDP.DLL' SMS_DISTRIBUTION_MANAGER 5/13/2013 8:16:39 AM 3840 (0x0F00) PXE performance counters have been initialized SMS_DISTRIBUTION_MANAGER 5/13/2013 8:16:39 AM 3840 Windows XP Pro SP3 - Windows will display the splash screen at startup but will not boot to the logon screen. this contact form I'm stumped.

P.S. Everything has failed for me thus far. RehabMan Moderator Joined: May 3, 2012 Messages: 134,238 Mobo: Intel DH67BL CPU: Core i7-2600K Graphics: Intel HD 3000 Mac: Mobile Phone: Mar 21, 2013 at 8:34 PM #2 RehabMan Moderator Joined: When I boot with a Live CD, I can see (looking at the ~1TB volume) that they're there (I can go through the folders), but I can't open the files.

scumm4Jul 21, 2008, 11:54 AM Quote: Have you tried powering the pc on with no USB device attached? Similar Topics Yet another 0x1000007e error Nov 22, 2008 Yet another 0x1000007e error Nov 21, 2008 yet another boot problem Nov 30, 2005 Yet another error loading operating system Apr 17, All rights reserved.Newsletter|Contact Us|Privacy Statement|Terms of Use|Trademarks|Site Feedback My problem is that when I choose to boot Win XP I just get a blank screen.

although he also managed to run some program to retrieve a lot of my stuff(Phoenix..something??), so i think it should turn out alright now hopefully. EasyBCD Boot Device: C:\ Entry #1 Name: Windows 7 BCD ID: {current} Drive: C:\ Bootloader Path: \Windows\system32\winload.exe Entry #2 Name: Windows XP Pro BCD ID: {ntldr} Drive: D:\ Bootloader Path: \ntldrClick While I was using my tablet this morning the power ran out and the laptop died, so I plugged it in and turned it back on. Could these 2 issues be related.

I do have a quick question about it though. But it also is required if you want full drive encryption. In fact I am in safe mode now. Are you new here?

Articles & News Forum Graphics & Displays CPU Components Motherboards Games Storage Overclocking Tutorials All categories Chart For IT Pros Get IT Center Brands Tutorials Other sites Tom's Guide Tom's Advanced Search Forum ASUS Windows Tablet Forum Asus Transformer Book T200 Asus Transformer Book T200 Help Yet another boot problem (there seem to be a lot) Results 1 to 2 of Error Information: 0x906 An error occurred while trying to initialize provider WDSMC from C:\Windows\system32\wdsmc.dll. Privacy statement  © 2017 Microsoft.