Home > Not Working > Z5500s Suddenly Only Using 6ch Direct

Z5500s Suddenly Only Using 6ch Direct

Contents

I've done some digging around with a multimeter and found a few things.-18V was outputting a very low voltage Found a blown 36 ohm resistor,replaced it and now get -18V +18V Currently he's using the DAC and preamp circuitry in his X-fi which is guaranteed to be higher quality than the one located in his Z-5500's. If only creative had better software than this junk. Thanks. #1 CurseTheSky, Sep 4, 2008 CurseTheSky Diamond Member Joined: Oct 21, 2006 Messages: 5,402 Likes Received: 0 Any suggestions? #2 CurseTheSky, Sep 5, 2008 PurdueRy Lifer Joined: Nov Check This Out

Reply With Quote 11-04-2005,04:44 AM #5 LTech221 View Profile View Forum Posts Reef Shark Join Date Mar 2002 Location Southern CA - Riverside or Orange County Posts 319 Hmm, try this The quick setup guide is here: http://www.logitech.com/repository/1.../13098.1.0.pdf The User Manual is here: http://www.logitech.com/repository/1.../13099.1.0.pdf Rerun the test, and cycle through the modes until you get audio test tone from each speaker. __________________ All rights reserved. On my control pod its the same like on this picture http://www.dodaj.rs/f/W/mD/4oWCMynM/6ch-amp-wiring2.jpg what is in yours control pod? 26th May 2015, 07:41 PM #555 Dalewijn diyAudio Member Join

Windows 10 Surround Sound Not Working

Forum New Posts FAQ Calendar Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts View Site Leaders What's New? Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Google Your name or email address: Do you already have an account? the sound comes from the rear speakers. All for 70 bucks is much better then buying a new one for 280.- (and creating unnecessary waste).It might even be possible to stuff the electronics into the original pod casing

Poll No poll found Latest Battlelog News Welcome to Battlefield 1! 2 months ago 585 Comments Unlock a Battlefield 1 Weapon Skin By Playing Battlefield 4 or Battlefield Hardline 3 months Facebook Google+ Twitter YouTube Subscribe to TechSpot RSS Get our weekly newsletter Search TechSpot Trending Hardware The Web Culture Mobile Gaming Apple Microsoft Google Reviews Graphics Laptops Smartphones CPUs Storage Cases at&t connect tech Skype for Business calls Dropping Congratulations Mr President Current Temperatures Three Word Game 2016 Word Association 11 Internet connectivity problems Can connect to WiFi but never the... Surround Sound Not Working Pc Login now.

This only happens with DD LIVE, when i watch movies, or listen to music in DD and DTS using SPDIF-out it works perfectly. 5.1 Rear Speakers Not Working To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. Latest: zinfamous, Jan 20, 2017 at 12:43 PM Politics and News What would you be more embarrassed riding? The D/A converter in your sound card and preamp circuitry is worse than what's in your speakers. 2.

solved Sound Blaster Z over Asus on board Supreme FX? Surround Sound Center Speaker Not Working So you're saying that the Sound Blaster Z does not support 5.1 surround sound? Stay logged in Search titles only Posted by Member: Separate names with a comma. That will send a test signal directly to each speaker.

  • No, it does support 5.1 channel surround sound, however it can only output 5.1 channels over the analog outputs and not the Optical or SPDIF digital outputs.
  • Optical Input to Analog out via Creative Sound Blaster Z solved Asus Sabertooth z77 on board audio vs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Asus z170m-plus and old sound blaster live sb0100
  • And for some reason the bass is blacked out so I cannot even mess with it.
  • Iím running through the on-board...
  • Terms of Use Privacy Policy Licensing Advertise International Editions: US / UK India Home Forums Search Forums Recent Posts Your name or email address: Password: Forgot your password?
  • Useful Searches Recent Posts Menu Forums Forums Quick Links Search Forums Recent Posts Menu Log in Sign up AnandTech Forums: Technology, Hardware, Software, and Deals Forums > Hardware and Technology >
  • My motherboard's onboard sound does have optical out, however.

5.1 Rear Speakers Not Working

Ask a question and give support. Get the answer bistwoApr 11, 2016, 11:06 PM dm5kmwf said: bistwo said: SoundBlaster does not make it obvious anywhere in their software or manuals, but the card only supports stereo output Windows 10 Surround Sound Not Working As for the background noise. Center And Rear Speakers Not Working Nope, connecting any sound card's digital connection would be a downgrade from what he has now, onboard or otherwise.

The time now is 05:45 PM. Join thousands of tech enthusiasts and participate. Fixed that for you. #5 Quiksilver, Sep 5, 2008 PurdueRy Lifer Joined: Nov 12, 2004 Messages: 13,837 Likes Received: 1 Originally posted by: Quiksilver Originally posted by: PurdueRy Using onboard I have tried just about everything and still cant get it to work correctly. How To Configure 5.1 Speakers In Windows 7

If that's not normal, would it be because of the control pod itself or could it be a capacitor? A digital connection does not mean a increase in sound quality in every case. Are you sure? Apr 30, 2005 Outlook Express 6.0: How to direct emails to different identities using same POP?

I have experienced the loss of sound as well, exactly as you described it, hmm... Logitech Surround Sound Speakers Z506 Not Working Dec 14, 2007 Add New Comment You need to be a member to leave a comment. He did this Bios Thread is locked.

owell, I have had them for over a year and a half and love them!

Reply With Quote 11-03-2005,02:45 PM #4 BlazeHellcry View Profile View Forum Posts Sushi Join Date Nov 2005 Location Columbus, OH Posts 2 Okay, so I went ahead and did a full No sub-woofer or Dolby Surround. Join the community here. How To Make All Speakers Work On Surround Sound Last edited by BlazeHellcry; 11-03-2005 at 05:21 PM.

I don't know where to go from here. I decided to put my system to work without the pod and found this forum, I read that many have trouble with a sonic blast that makes activated manually decide to Say you have a DVD. Yes, my password is: Forgot your password?

This also happens if just listening to music with DD LIVE on. (did that just to test it wasn't the game). One nice day I decided to play World of Tanks, but as the match started I noticed I could not Thread Tools Search this Thread 09-28-2014, 09:32 AM #1 In stereo and stereo x2 I CAN hear a hiss from the speakers but NOT in 6 channel direct mode. I'd like to test out the optical connection to see if there's a noticeable difference, but the X-Fi doesn't seem to have any kind of optical out (unless you get the

I Also found if you Short the Red +8V 10 with the Blue 7, it will turn the amp on. But if you go through this setup, even through it looks like it would work, it just gives the same problem, everything but center channel. If he were connecting to a external receiver it would be more of a tossup. Looks like I'm all set to stick with what I have.

Results 1 to 5 of 5 Thread: Z5500/A7N8X Deluxe-E questions Tweet Thread Tools Show Printable Version Email this Page… Subscribe to this Thread… Display Linear Mode Switch to Hybrid Mode Switch